muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Hakkinen pot ser sancionat

La falta del precinte a la caixa del programa electrònic del McLaren-Mercedes de Mika Hakkinen podria suposar una sanció contra el guanyador del Gran Premi d'Àustria de Fórmula 1, disputat diumenge passat, segons va informar ahir la Federació Internacional d'Automobilisme.

L'eventual sanció pot donar-se encara en el cas que els components electrònics utilitzats en el monoplaça de Hakkinen diumenge en el circuit d'Spielberg siguin conformes a la reglamentació de la FIA.

El comunicat donat a conèixer per FIA precisa: «Després de l'examen per part de la FIA de l'element confiscat, se n'enviarà un informe als comissaris esportius, els quals també consideraran les possibles implicacions de l'absència del precintament». La FIA va avançar que «pot preveure's a les pròximes 48 hores» la publicació d'un comunicat respecte d'aquesta qüestió.

En qualsevol cas, a l'escuderia McLaren-Mercedes regnava ahir la tranquil·litat un dia després de la interveció de la FIA i el portaveu de Mercedes, Wolfgang Schattling, assegurava: «No tenim cap dubte sobre la conformitat d'aquest programa».

La sanció que podria rebre aquesta escuderia podria suposar la pèrdua dels punts aconseguits diumenge quan assolí la victòria del Gran Premi d'Àustria. Això capgiraria una mica la classificació mundial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris