algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Lewis conservà el títol dels pesos pesants davant un inofensiu Botha

El sud-africà no aguantà ni dos assalts davant la potència del vigent campió

El britànic Lennox Lewis conservà els seus títols mundials WBC i IBF del pesos pesans, amb la victòria sobre el sud-africà François Botha, després que l'àrbitre aturàs el combat en el segon assalt, després de cinc minut i 39 segons. Es tracta de la 37a victòria de Lewis, de 34 anys, en la seva carrera professional, d'elles 29 abans del límit, amb una sola derrota, la que patí fa sis anys a Londres davant l'americà Oliver McCall, i un empat.

Lewis inicià bé el combat, amb una dreta que envià Botha a un racó del quadrilàter. El sud-africà rebé després un cop a l'ull esquerre quan reculava i un cop de dreta encertà la part superior del crani de Botha. El sud-africà encara rebia un altre fort cop de dreta, que el va fer tremolar sobre les seves cames.

A l'inici del segon assalt, Lewis esquivà una dreta de Botha, i continuà avançant cap al seu rival, per elegir els moments adequats per pegar cops decisius. Una altra combinació d'esquerra i dreta envià Botha contra les cordes i l'àrbitre britànic, Larry O'Conell, decidí posar fi a la demostració. Havien passat 2 minuts i 39 segons del segon assalt.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris