muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Jiménez: «M'ha faltat una mica més de força. No ha pogut ser»

El Chaba es va haver de conformar amb la segona plaça de la quinzena etapa

El corredor de Banesto Jose María Jiménez, segon classificat en l'etapa alpina que finalitzà a l'estació hivernal de Courchevel, es va mostrar decebut després de no poder culminar la seva gran etapa amb una victòria. «M'he jugat l'etapa de lluny però al final no ha pogut ser. M'ha faltat un poc més de força», afirmà el del Barraco.

Jiménez comentà sobre la seva estratègia de cursa que «havia estat prudent tota l'etapa per reservar forces perquè no pujava a la meva altura». El «Chaba» va confiar en els seus acompanyants de fuga, Botero i Otxoa, per obrir forat respecte a Pantani encara que va reconèixer que «en una pujada d'aquestes, si vas bé no t'agafa Pantani».

El ciclista de Banesto subratllà que «encara em falta per trobar-me en el meu millor moment. Arribava bé al Tour, però he vist que hi ha una dotzena de corredors que estan millor que no jo. Em falta una mica de força i així és difícil soprendre ningú».

Sobre el debat del canvi generacional entre cislistes espanyols que s'està produint a la ronda gala, Jiménez afirmà que «encara som jove i tinc quasi la mateixa edat» dels que estan reclamant un lloc. «Em queden quatre anys molt bons de ciclisme. De moment a córrer i a pensar en aquesta setmana i en la Vuelta a Espanya», va concloure.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris