algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
15°

El Mallorca comença la temporada 2000-01

La plantilla vermellenca torna avui a la feina amb el tècnic Luis Aragonés com a única cara nova

Encara són ben frescs els records del ja vell Mallorca de Fernando Vázquez, quan avui s'inicia una nova temporada. La primera plantilla del Reial Mallorca està avui dematí citada a l'estadi de Son Moix per passar les preceptives proves analítiques (09.00) i físiques (09.30) abans de començar les sessions d'entrenament.

El nou Mallorca de Luis Aragonés conserva la columna vertebral del que la temporada passada tan bon paper va fer a la Copa de la UEFA i a punt va estar de classificar-se, per tercera temporada consecutiva, per a una competició europea. De fet, just s'han de comptabilitzar dues baixes entre els teòrics titulars.

Es tracten, ja ho saben, de Lauren (2.000 milions) i Diego Tristán (2.800), dos homes de cabdal importància. El traspàs del migcampista a l'Arsenal va fer possible que el Reial Mallorca equilibràs bona part del dèficit generat durant la temporada. I és que, ara com ara, el Reial Mallorca necessita imperiosament traspassar per valor de 2.000 milions, com a mínim, per equilibrar el dèficit de la temporada.

Just aquests ingressos addicionals fan possible que el Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva hagi presentant superàvit en els dos darrers exercicis econòmics. Així mateix, i malgrat que les xifres encara no han transcendit, també s'espera que la temporada passada finalitzi amb un petit superàvit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris