nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Tristán se'n va al Madrid, però Eto'o torna per un any

L'operació queda condicionada al fet que Lorenzo Sanz sigui reelegit president

61936

Mateu Alemany es trobava ben satisfet amb l'operació.

J.M.

Mateu Alemany anuncià ahir que el Reial Mallorca havia arribat a un acord amb la candidatura de Lorenzo Sanz a la presidència del Reial Madrid per traspassar Diego Tristán al conjunt blanc. El total de l'operació, com ja és habitual, no va ser revelat per Mateu Alemany, malgrat que a Madrid Lorenzo Sanz xifrà el cost del fitxatge de Tristán en 2.800 milions de pessetes. Es tracta, així, del traspàs més important de la història del Reial Mallorca.

Així mateix, el conseller delegat confirmà que Samuel Eto'o jugarà la temporada pròxima al Reial Mallorca, sempre que Sanz surti reelegit president del conjunt madrileny. Si finalment és Florentino Pérez l'elegit pels socis del Reial Madrid, els documents signats seran un no-res i el Reial Mallorca continuarà en possessió dels drets de Diego Tristán. De la mateixa manera, Eto'o continuaria al Reial Madrid i no tendria cap vincle amb el conjunt mallorquí.

«Em vaig desplaçar des de Palma fins a Milà, via Madrid, per negociar amb la Fiorentina, que ja feia dies que havia mostrat el seu interès per Diego Tristán... Ahir dematí, a Madrid, Juan Onieva, representant de la candidatura de Lorenzo Sanz, s'interessà per la situació de Tristán. La hi vaig explicar i mantinguérem una reunió a Madrid "concretament a la seu del Grupo Z al carrer O'Donell", però no es va arribar a cap tipus d'acord... Jo li vaig expressar el meu compromís personal d'anar fins a Milà per negociar amb la Fiorentina i així ho vaig fer... Negociàrem a Itàlia amb la Fiorentina fins molt tard, malgrat que vaig estar en contacte directe amb Juan Onieva, interessat a saber quina era la situació exacta... Després d'escoltar la darrera oferta de l'equip italià es decidí continuar les negociacions amb el Madrid ahir dematí», va explicar inicialment Mateu Alemany. Tot seguit, el conseller delegat assegurà que no va ser fins ahir dematí quan s'arribà a un acord definitiu amb Lorenzo Sanz i Juan Onieva.

Alemany anuncia dos o tres fitxatges

El Mallorca no té tancada, ni molt manco, la plantilla del primer equip. Alemany explicà ahir que la idea del consell d'administració és fitxar dos o tres jugadors de classe. Confirmà que el club cerca sortida a algun dels estrangers "Burgos, Djokaj, Serrizuela" que té ara mateix. Explicà que, malgrat que han arribat ofertes, les posturen són encara llunyanes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris