cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Lluís Bassat diu que sospita que Joan Castells és un «submarí» de Gaspart

El publicista creu que algú pot tenir interès a dividir el vot renovador

Lluís Bassat, un dels aspirants a la presidència del FC Barcelona, sospita que existeix la possibilitat que Joan Castells sigui «un submarí» de Joan Gaspart, perquè el president de FIATC continua en la cursa electoral malgrat les seves escasses opcions, una maniobra que el publicista interpreta com un intent de restar vots a la seva candidatura.

A més, Bassat acusà Castells que «algú» li està finançant la seva campanya electoral, «la més important de les desplegades pels tres precandidats» i que està valorada entre 200 i 250 milions de pessetes.

Bassat explicà que durant les darreres setmanes havia mantingut contactes amb Castells i que aquest sempre s'havia mostrat indecís davant la possibilitat d'integrar-se en la candidatura del publicista o en la de l'exvicepresident del Barcelona. «Em digué que la seva situació no era massa bona, però han anat passant els dies i no s'ha decidit. Fins i tot, ara realitza declaracions en què diu que Gaspart és extraordinari i una persona encantadora», afegí.

Davant això, Bassat diu sentir-se obligat a pensar que si Castells continua, malgrat que sap que no pot guanyar, és per restar vots a la candidatura renovadora. «Això no m'agrada gens», afegí.

Però Bassat fou més enllà quan afirmà que si Castells no se'n va a casa quan concloguin les eleccions, aleshores es demostrarà que és «un submarí» d'algú i «meu no ho és». «També pens que existeix la possibilitat que el senyor Castells pensi continuar sol, però restant en lloc de sumar, i jugar a restar vots a un altre. Això no és elegant ni digne», afegí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris