bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Primer debat públic dels candidats a les eleccions a la presidència del FC Barcelona

Gaspast, Bassat i Castells manteniren un to moderat

Els tres precandidats a les eleccions a la presidència del FC Barcelona que presentaren davant la junta electoral les firmes i l'aval bancari necessaris per formar candidatura "Joan Gaspart, Lluís Bassat i Joan Castells" participaren ahir en el primer debat públic, celebrat en el programa «Els Matins de Josep Cuní» de l'emissora catalana COM Ràdio.

A tretze dies de la celebració dels comicis electorals, els tres aspirants a la presidència repassaren diversos temes de l'actualitat barcelonista en un to moderat, si bé Gaspart i Bassat tingueren algunes fregades en valorar diferents qüestions, com el cas de la situació del jugador Luis Figo, en què el publicitari va recriminar a l'actual junta directiva no haver actuat «fa sis mesos», i ambdós oferiren versions oposades sobre les quantitats econòmiques que rep el portuguès actualment en comparació amb el finlandès Jari Litmanen.

«No entenc com la junta, amb Núñez i Gaspart, ha tingut aquesta falta de sensibilitat per escoltar Figo, no han entès que tenia problemes greus i no l'han volgut escoltar. Resoldre el problema fa sis mesos ens hauria costat molt menys del que ens costarà ara, perquè evidentment ho resoldrem», va dir Bassat.

«El senyor Bassat és l'únic barcelonista que no sap que el problema amb Figo no existia fa sis mesos», va replicar Gaspart, que es va mostrar convençut que Figo esperarà el nou president. «Jo confii en Figo, és un home de paraula, i si diu que serà aquí el dia 24 és que hi serà el 24», va assenyalar l'exvicepresident, que és partidari «d'una fórmula perquè quedi content sene rompre la gestió ni comprometre la situació econòmica del club. Estic convençut que el jugador quedarà».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris