algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Cort ofereix al Mallorca uns terrenys a Son Flo perquè hi construeixi un camp

El club no ha contestat l'Ajuntament, però pensa sol·licitar-ne també les cases

74974

Els terrenys que Cort ha ofert al Mallorca estan just a l'enfront de Son Moix.

S. AMENGUAL.

L'Ajuntament de Palma ha ofert uns terrenys municipals al Reial Mallorca a Son Flo, just a l'enfront de l'estadi de Son Moix, perquè el club hi pugui construir un camp de futbol. No s'ha parlat d'un determinat nombre de metres quadrats, sinó del terreny necessari per construir-hi un terreny de joc, amb els preceptius vestidors. Es tractaria d'una cessió per un període de temps, al voltant dels quaranta anys, però la construcció del camp de futbol seria a càrrec del Reial Mallorca.

El club, de moment, no ha contestat el Consistori i s'ha limitat a escoltar-ne l'oferta. L'entitat vermellenca veu amb bons ulls la possibilitat de disposar d'un terreny de joc vora l'estadi de Son Moix, però espera poder aconseguir millorar l'oferta de l'Ajuntament. Un portaveu del Reial Mallorca confirmà ahir a Diari de Balears l'oferta de l'Ajuntament i assegurà que la intenció del club era sol·licitar també a Cort la cessió de les cases de Son Flo.

L'oferta del Consistori s'emmarca dins la negociació entre Gaspar Oliver, regidor d'Esports, i Mateu Alemany, conseller delegat del Reial Mallorca, per renegociar el conveni de col·laboració entre ambdues entitats que finalitzà el passat vint-i-tres de febrer. El conveni, com se sap, permetia al Reial Mallorca utilitzar les instal·lacions municipals del Miquel Nadal i regulava, entre altres qüestions, la disputa anual del Trofeu Ciutat de Palma de futbol. L'Ajuntament de Palma comunicà en temps i forma al Reial Mallorca que no renovaria el contracte de col·laboració, malgrat que no posà cap dificultat perquè els equips base del club poguessin finalitzar la temporada al Miquel Nadal. En tot cas, i mitjançant un acord unànime del ple, el Consistori decidí que la temporada pròxima el camp municipal del Miquel Nadal seria utilitzat pel Santa Catalina Atlètic, el Ramon Llull i el Son Cotoner.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris