nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Gaspart, Bassat i Castells ja són candidats

L'exvicepresident fou qui més firmes presentà, amb un total de 14.560 rúbriques de suport

Joan Gaspart, precandidat a les eleccions a la presidència del FC Barcelona, acudí ahir horabaixa a les oficines del club per fer entrega d'un total de 14.560 paperetes de firmes de socis que han expressat el suport al seu projecte per dirigir el FC Barcelona, com també l'aval bancari de 2.639 milions de pessetes i la llista de 17 persones per formar la nova junta directiva.

L'exvicepresident, que arribà a les oficines en l'autobús de la seva precandidatura, es mostrà «feliç i content» per la resposta de la massa social, ja que és l'aspirant amb més suport, i agraí «l'esforç de tots i la confiança dels socis que han firmat», assegurant que espera que el dia de les eleccions el votin «molts més».

Gaspart explicà que finalment ha presentat l'aval bancari, malgrat que no hi està obligat per la normativa vigent perquè és membre de la junta directiva que surt, «ja que no ha volgut donar l'oportunitat que pugui partir amb avantatge».

Així mateix, destacà la importància que el nombre de firmes recollides és major que el de Núñez a les eleccions del 1997 (14.331), malgrat que per sota del rècord de l'actual president l'any 1993 (19.619).

El publicista Lluís Bassat es troba molt optimista després de presentar 7.355 firmes davant la junta electoral, la qual cosa suposa que es troba «en el bon camí» per aconseguir la victòria electoral, malgrat que Joan Gaspart pràcticament el duplicà en nombre d'adhesions.

Bassat insistí que l'objectiu del seu grup no era sumar molts suports. «Supera de molt el que esperàvem, perquè no férem cap esforç especial per aconseguir les firmes, ja que tota la nostra intenció anirà destinada a reunir el major nombre de vots», afegí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris