algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Llauradó no es presentarà a les eleccions del Barça

L'empresari català, això no obstant, presentà l'horabaixa un total de 2.031 firmes de suport

Jaume Llauradó, precandidat a la presidència del FC Barcelona, anuncià ahir en conferència de premsa que no es presentarà a les eleccions del 23 de juliol perquè «no tenc cap possibilitat de guanyar», tot i haver aconseguit les 1.466 firmes dels socis que li feien costat i haver estat en disposició de firmar l'aval bancari de 2.639 milions de pessetes, requisits per formar la candidatura, i comptar amb onze persones per formar l'equip directiu.

Quatre integrants de la precandidatura de Jaume Llauradó "Enric Prats, Francesc Gordo, Anna Maria Roviralta i Maria Teresa Triquell" varen acudir ahir horabaixa a les oficines del FC Barcelona per entregar a la junta electoral un total de 2.031 firmes de socis que li varen expressar el seu suport i així demostrar que la seva decisió no té relació amb la recollida de firmes, com també la llista d'11 persones per compondre l'equip directiu que abonaren el seu projecte.

Llauradó assegurà respecte de l'aval bancari que abans de l'1 de juny ja tenia subscrit un preaval amb la Caixa Girona i que «no era cap problema presentar-lo». «Complesc tots els requisits, però no seré candidat a les eleccions. Renuncii a ser candidat», assegurà Llauradó, que argumentà la seva decisió per haver assumit que «no tenc cap possibilitat de guanyar-les. No vull interferir en el resultat de les eleccions més importants de la història del Barça».

Bassat aposta per integrar Llauradó en el seu grup  

Lluís Bassat, precandidat a la presidència del FC Barcelona, no es va mostrar sorprès ahir per la decisió de Jaume Llauradó de no presentar-se a les eleccions, i va assegurar que estava obert a integrar-lo en el seu grup, com també altres aspirants que aposten per la renovació, com és el cas de Joan Castells.

«Em sembla una postura molt honorable per la seva part si ha decidit retirar-se perquè creu que no té cap possibilitat de guanyar; una postura honorable i esplèndida. El dignifica molt dir que no vol restar vots a una altra candidatura, i òbviament parla d'una candidatura de renovació, perquè era una de les tres persones que estaven per la renovació», va dir Bassat.

«Mai no he descartat pactes, sempre he dit que la nostra candidatura està oberta a tots els que volen de veritat la renovació. Castells també demostra que vol renovació, i per tant no descart res abans de les eleccions», va assegurar Bassat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris