nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Gran festa de fi de temporada de la Penya Arrabal

Efemèrides arrabalera  

Tot està calculat al mil·límetre, única manera que res no desentoni, en el programa perfilat amb tones d'estima entranyable pels responsables de dur a terme la gran festa de fi de temporada que la Penya Arrabal celebrarà anit a la Sala Paladium del Casino de Mallorca. Centenars d'assistents, des dels efectius «babys» de l'escoleta fins als més «granats» de Regional Preferent (es calcula que superaran el nombre de set-cents), es reuniran a les esmentades instal·lacions turístiques. Entre ells, els «homes forts» de l'entitat, Toni Taxa, amb semblant molt millorat una vegada que ha acabat de gaudir d'aires sans i descontaminats del Mare Nostrum, amb ocasió del creuer marítim que ahir mateix va finalitzar. I com no, el vertader motor que manté en òrbita totes les coses futbolístiques de la Penya, com resulta ser el gran capità, el «sumsum» idolatrat que no té enemics, el bonàs de Joan Torres, conegut per «peixeter» honorífic, de tot l'Arrabal. Al costat d'ells, els currantes de sempre, Pere Colombàs, Joan Romaguera, el popular «Conde Lequio» i un llarg etc. que convertiria en interminable la relació. Trofeus i obsequis per a tota cuca vivent, i per rematar, els sabuts parlaments de les autoritats socials i esportives, que servirà de colofó a la gran festa corresponent a la temporada 1999-2000.

Assemblea federativa  

Tal com està anunciat, el proper dia 22 de l'actual mes, tindrà lloc l'Assemblea anual federativa futbolística, en què es debatran totes les propostes que tenguin a bé presentar els assemblistes. Per part menorquina, concretament l'estament arbitral, tenen previst sol·licitar que es pugui substituir en el transcurs d'un partit el jugador que hagi estat sancionat amb doble amonestació. Sol·licitaran igualment que els membres federatius (informadors) estiguin coberts per tot el que afecta la Mutualitat.

Espanya de Llucmajor  

La veritat és que encara no s'ha acabat d'assimilar a nivell esportiu a la ciutat de Llucmajor l'ascens de l'equip a Tercera Divisió. En una conversa que mantinguérem ahir amb el seu president, el nostre bon amic Joan Oller, arribàrem a la conclusió que tot ha anat massa aviat. Els interrogants quant a la renúncia de l'equip menorquí, com així mateix el temps emprat a disputar la lligueta, han estat unes circumstàncies que, vulguin o no, han frenat tots els preparatius que en altres ocasions tant s'haurien duit a terme. Malgrat tot el que acabam d'esmentar, en Joan ens va avançar que demà dilluns tenen previst mantenir una conversa amb les autoritats municipals i, si fos necessari, convocar amb caràcter d'urgència una assemblea d'associats. Però una cosa sí que és segura: l'Espanya militarà la pròxima temporada a Tercera Divisió. Poques baixes s'han diligenciat. Entre elles, Sebastià Martí, que s'ha integrat a la plantilla del S'Horta. Altes, fins ara, Edu (Felanitx), Toni Mas (Soledat), Tarrasa (Andratx), Dani i Balca, procedents del Cide, relació que està previst que s'incrementi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris