bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El millor moment del patinatge balear

Maite Almendro i Juan Antonio Parra aconseguiren la medalla d'or

El patinatge balear viu actualment el seu millor moment. Una medalla d'or i una altra de bronze en el Campionat d'Espanya disputat el cap de setmana passat a la localitat asturiana d'Avilés així ho acrediten. El club mallorquí AV Son Rapinya-Saiton va aconseguir la primera posició en la modalitat de parelles mixtes.

Maite Almendro i Juan Antonio Parra aconseguiren d'aquesta manera el seu quart títol estatal i ara estan a l'espera del veredicte del Comitè Tècnic de la Federació Espanyola de Patinatge Artístic per saber si podran prendre part en el Mundial que es durà a terme pròximament als Estats Units. El fet de guanyar el Campionat d'Espanya no garanteix la seva presència en el Mundial, ja que fins aleshores, i malgrat els seus triomfs, just hi han participat un any. En els dos darrers mundials, per una raó o l'altra, Espanya no hi ha enviat representació.

En canvi, la participació a l'Europeu, malgrat que encara no hi ha una decisió oficial, sembla pràcticament evident.
La jove parella, que confia ser seleccionada enguany per anar al Mundial, declarà a Diari de Balears que els seus majors rivals amb vista a l'Europeu són els italians, perquè «allà el patinatge té tanta tradició com el futbol».

Per altra part, Ma. Mar Rodríguez i Pau Ginés, del mateix club, aconseguiren una meritòria i sorprenent tercera plaça en el Campionat d'Espanya. El fet que només entrenassin junts durant set mesos feia certament complicat l'èxit de Rodríguez i Ginés. I és que en la modalitat de parelles mixtes és absolutament fonamental la coordinació i el coneixement de l'altre. «És com un matrimoni. Necessitam entrenar molt de temps junts per aconseguir la coordinació necessària», assenyalen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris