muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Esport i diversió al Prínceps d'Espanya

Durant aquesta setmana es realitzen cursos de futbol, natació, patinatge i bàsquet cadet

Els joves esportistes de les Illes podran gaudir aquest estiu de les activitats que organitza l'Escola Balear de l'Esport al poliesportiu Prínceps d'Espanya.

L'oferta de l'EBE és ben diversa i abraça esports tan diferents com bàdminton, handbol, gimnàstica rítmica, futbol, patinatge, golf, hípica, bàsquet, natació, voleibol, karate, piragüisme, hoquei línia i natació, que es repartiran entre les anomenades setmanes tècniques i campus. Aquests darrers són els indicats per als esportistes de Menorca, Eivissa i Formentera, que residiran, mentre durin els seus cursos, a la residència d'esportistes Reina Sofia, situada a Calanova. Els preus dels cursos, que van de les 6.000 fins a les 20.000 pessetes depenent de l'activitat, inclouen revisions mèdiques i assegurança per a tots els participants, a més del berenar i el dinar diaris. Per als esportistes de fora de Mallorca el campus ofereix també allotjament, transport i pensió completa.

Les activitats dels distints esports comença a les 09.00 del matí amb un entrenament que es perllonga fins a les 10.30, hora de berenar. A les 11.00 continua l'entrenament durant una altra hora i mitja i després, tots a la piscina. Després de dinar es realitzen activitats lúdiques que precedeixen el darrer entrenament del dia.

La setmana passada es va realitzar el campus de karate, que va arreplegar 85 esportistes, bona part d'ells menorquins i eivissencs; a més de la setmana poliesportiva, en què es podien realitzar diversos esports com tir amb arc, tennis taula, lluita i futbol, entre d'altres. Aquesta setmana es desenvolupen cursos de patinatge, bàsquet "només per a la categoria cadet" i futbol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris