nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Lluís Bassat assegura que la «renovació» guanyarà les eleccions del Barça

Lluís Bassat, precandidat a la presidència del FC Barcelona, va aprofitar l'acte de suport del director d'orquestra català Antoni Ros Marbà, que ahir dematí va firmar a favor del publicitari, per considerar «impròpia» l'actitud del president blaugrana Josep Lluís Núñez.

Bassat va explicar que «el senyor Núñez, com a president que és del Barcelona, hauria de mostrar-se imparcial per garantir la transparència de les eleccions» i va assegurar que «la seva actitud és impròpia d'un president del club».

El precandidat va afirmar que totes les manifestacions realitzades per Núñez són «improcedents», ja que fins el pròxim 23 de juliol n'és el president, i va destacar que «si vol donar la seva opinió hauria d'haver dimitit i llavors les seves opinions serien les d'un soci que mostra la seva conformitat o disconformitat».

«Està recomanant no votar una precandidatura», va assenyalar Bassat, qui va recordar que «està intentant agitar l'opinió pública amb les seves declaracions i algú li hauria de recordar que és el president del Barcelona, perquè està fent ara més declaracions que en els 22 anys al capdavant del club».

«Núñez confon l'oposició amb la crítica a la gestió. Hauria d'entendre que les crítiques contra la seva persona no són contra la institució», va comentar el precandidat, qui va tornar a assegurar que les declaracions de Núñez contra L'Elefant Blau «no són justificables, com li ho he fet constar en la carta que li he remès», i «no es pot qualificar ningú de pistoler ni de terrorista».

D'altra banda, Lluís Bassat va tornar a assegurar que la «renovació serà la postura vencedora en aquestes eleccions». El publicitari va destacar que «si les forces de la renovació ens uníssim, guanyaríem clarament» "fent clara referència al precandidat Joan Castells". Assenyalà que «puc guanyar tot sol i això és el que intentaré fer una vegada que s'iniciï la campanya, convèncer el soci».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris