algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 22°
18°

L'assemblea de penyes aprova que el Mallorca sigui Reial, però «Deportiu»

El canvi de nom just el pot aprovar oficialment la junta d'accionistes

L'assemblea de la Federació de Penyes del Mallorca aprovà que l'entitat passi a denominar-se Reial Club Deportiu. És a dir, que just es decidiren a normalitzar a mitges el nom de l'entitat. De res no va servir el dictamen de la Universitat de les Illes Balears assegurant que la denominació «esportiu» era la correcta.

En tot cas, la votació de la Federació de Penyes no és vinculant, ja que és la junta d'accionistes de la Societat Anònima Esportiva qui té la facultat de poder canviar de manera oficial el nom del Mallorca. En aquest sentit, s'ha d'esperar que a la propera junta tant l'encara president, Guillem Reynés, com els vicepresidents Joan Buades i Vicenç Rotger, com també el conseller delegat, Mateu Alemany, facin imperar la lògica i aprovin la normalització del nom de l'entitat. És a dir, que el Mallorca passi a ser Reial i Esportiu.

En aquest sentit, i malgrat que és cert que l'Espanyol de Barcelona, per exemple, es diu «Deportiu», no és menys vera que la versió catalana d'El Periódico disposa d'una secció que es diu Esports i no Deports.

Dimecres, durant l'assemblea sorgí la possibilitat que el Mallorca fos esportiu, però no s'arribà ni a votar. No hi hagué, en canvi, cap tipus de dificultat perquè sortís aprovada la proposta que el Mallorca fos Reial i Deportiu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris