cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Camacho: «Jugarem de forma valenta»

El seleccionador espanyol no dóna pistes i guarda les seves cartes sota una forta calabruixada

José Antonio Camacho, seleccionador espanyol, no donà pistes per primera vegada en l'Eurocopa, i si fins ara sempre havia deixat més o manco clar el seu onze inicial en la vigília del partit, ahir guardà les seves cartes i, amb una gran calabruixada com a testimoni, mesclà a tots els seus jugadors en el «partidet» habitual.

Fernando Hierro s'entrenà a menor ritme que els altres. Demostrà estar lluny de jugar. Però oficialment Camacho insisteix que no està descartat. El tècnic de Cieza tampoc no va voler donar pistes en la conferència de premsa. Va dir que no vol donar facilitats a França. L'única posició que genera dubtes a Camacho és la d'interior esquerra, Mendieta és fix. Pot jugar a les dues bandes. Si ho fa a la dreta, l'esquerra queda vacant. Fran no està en forma, segons el vist en partits anteriors.

Però Fran gaudeix de la confiança del tècnic. D'aqueixes variants depèn Espanya. La combinació normal seria Mendieta-Etxeberría. La resta de l'equip és indiscutible. Cañizares; Michel Salgado, Paco, Abelardo, Sergi; Etxeberría, Guardiola, Helguera, Mendieta; Raúl i Alfonso podria ser l'onze inicial. Camacho provà també a l'assaig amb Mendieta per la dreta i Munitis per l'esquerra. La seva superba actuació contra Iugoslàvia li dóna ja opcions, si bé el seu concurs, almanco en teoria, sempre és ben rebut amb el partit en marxa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris