nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Duel de tràmit entre dos equips classificats

Holanda juga pressionada per l'afició, mentre que França reservarà alguns dels titulars

França i Holanda, amb la seva presència garantida en els quarts de final, s'efrontaran avui a l'Amsterdam Arena amb la primera plaça del grup D en joc, però aquest és ara un premi d'escàs valor,la qual cosa fa que Roger Lemerre s'estimi més reservar els seus millors homes, mentre que a Frank Rijkaard se li exigeix més, ja que la pressió sobre el seu equip és grossa després de guanyar sense convèncer els seus rivals anteriors.

Els campions del món són els que han ofert fins ara millors vibracions, juntament amb el Portugal que jugà contra Anglaterra, i les seves idees semblen més clares, molt més que no les de Rijkaard i els seus deixebles.

El partit serà una espècie de tempteig entre els dos grans aspirants, malgrat que per a Lemerre és una oportunitat per donar minuts als jugadors que menys han intervingut fins ara. El tècnic francès podria fer com l'italià Dino Zoff i deixar l'alineació inicial sense molts titulars.

Holanda té un gran potencial entre els 22 convocats, però encara no ha explotat malgrat haver guanyat els dos primers partits. A França 98 començà malament i va anar a més. Ara, a casa, vol que succeeixi el mateix i per això pretén obtenir un triomf de prestigi que reforci la confiança de la plantilla.

L'alineació francesa és tota una incògnita. Tot dependrà de si la «revolució» és completa. L'avantatge que té per als francesos una derrota és que si acaben segons mantendrien la seva concentració a Genval, a la zona francòfona de Bèlgica, i perquè jugaria el partit de quarts de final a Bruges, on ja han jugat els dos primers compromisos.

«Tenim un bon sentiment amb Bruges, però per continuar aquí hauríem de perdre. No obstant això, l'objectiu és la victòria», digué Zinedine Zidane.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris