cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

Florentino Pérez serà candidat a la presidència del Reial Madrid

El president del Grup ACS, Florentino Pérez, anuncià ahir de manera oficial, i mitjançant un comunicat, que es presentarà a les eleccions a la presidència del Madrid. Florentino Pérez, que perdé les eleccions l'any 1995 davant Ramon Mendoza per escàs marge de vots, presentarà formalment la candidatura dijous a les 12.00 hores en una roda de premsa que oferirà en el Palau de Congressos i Exposicions, molt a prop del Bernabeu.

L'empresari es perfila, per tant, com l'únic oponent a Lorenzo Sanz a les eleccions que se celebraran el pròxim mes de juliol, probablement el dia 23. Florentino Pérez Rodríguez, nascut a Madrid l'any 1947, és enginyer de Camins, Canals i Ports. Casat i amb tres fills, és soci del Reial Madrid des de fa quaranta anys, i tota la seva família està vinculada al club blanc: el seu pare, Eduardo Pérez, i la seva mare, Soledad Rodríguez, són els socis números 889 i 3.032, respectivament.

Pérez fou regidor per UCD a l'Ajuntament de Madrid; director general d'Infraestructura del Transport i president de l'IRYDA. Des de 1983 treballa en l'empresa privada, arribant a formar un dels principals grups de construcció i serveis com és ACS, del que és president. A l'any 1999 fou elegit «Empresari de l'Any» per la revista «Actualidad Económica». El Grup ACS emplea a 27.000 persones i treballa en més de 50 paisos del món. Enguany facturarà 560.000 milions de pessetes, i el seus beneficis seran de 20.000 milions després d'imposts.

Florentino Pérez es presentà a les eleccions de 1995 contra Ramón Mendoza i sumà més vots a les urnes que el seu rival, pero perdé per culpa del vot per correu per 690 vots de diferència.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris