cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
20°

Schumacher torna a pujar al més alt del pòdium

El seu company d'equip Rubens Barrichello acabà el segon

El Gran Premi de Canadà fou un èxit per a l'equip Ferrari que col·locà els seus pilots, Michael Schumacher i Barrichello, en primera i segona posició respectivament (en una cursa que va venir determinada per la pluja en els compassos finals que provocà molts d'abandonaments). L'inici de la cursa no va decebre les esperances dels aficionats espanyols, una vegada que Pedro Martínez de la Rosa va obtenir el novè lloc de la graella de la sortida, igualant la marca de Luis Pérez Sala.

Amb el semàfor en verd, Shucmacher, que cerca el tercer títol mundial, aprofità la seva pole i arribà al primer revolt en primera posició. L'alemany juntament amb Coulthard es distanciaven de la resta dels pilots. Per la seva banda, Pedro Martínez de la Rosa, gràcies a una gran sortida ocupava la setena posició, que ràpidament millorà en una, a la segona volta després d'un avançament. L'espanyol tancava un quartet format per Villenueve, Barrichello i Hakkinen.

A la volta catorze, es va viure la primera incidència destacada de la cursa, quan Coulthard, fins aquell moment segon classificat, fou penalitzat amb deu segons per trobar-se els seus mecànics devora el cotxe quan es va donar l'ordre de sortida.

A partir d'aquell moment la correguda començà a ser dominada pels homes de Ferrari, sobretot quan Barrichello, que fins aleshores havia estat controlat per Hakkinen, avançà Villenueve a la segona posició. En aquests moments començà el calvari per a Pedro Martínez de la Rosa, que incomprensiblement entrava dues vegades a boxes per cambiar de pneumàtics com havia previst inicialment el seu equip, mentre que la resta de pilots tan sols ho feia en una ocasió. L'espanyol començà a tenir problemes per pilotar amb pneumàtics freds i se situava per darrera de la desena plaça.

L'espanyol posà el punt i final a la seva cursa, quan en intentant avançar Diniz el cotxe de l'espanyol sortí fora i rebentà un pneumàtic que el féu abandonar.

A partir d'aquell moment el passeig militar dels homes de Ferrari fou una constant; mentre que Hakkinen, actual campió, s'havia de conformar amb la quarta posició.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris