nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Cannabis guanya el XII Ciutat de Manacor

El quartet, sense encertants, deixa un fons per a la propera setmana de 600.400 pessetes

La curta distància de les corregudes disputades a la primera nocturna de la temporada de l'Hipòdrom Municipal de Manacor va fer que els registres obtinguts fossin molt bons, de manera especial en les proves de la màxima categoria. Sis cavalls rodaren per sota d'1.18. Destaca especialment el d'Espira des Bosc, que guanyava a la tercera cursa rodant a 1.19.9, i els dels nacionals Bandido GS i Alcatraz TR, primer i segon classificats a la vuitena amb la mateixa mitjana d'1.19.1.

La correguda que centrava l'atenció del vespre era el XII Ciutat de Manacor, cursa que després d'un domini inicial per part de Cristian Crown durant una volta, passava a encapçalar Cannabis, que imprimint un fort ritme no deixava que ningú se li acostàs i creuava la meta en solitari amb relativa facilitat marcant 1.18.8. La segona posició era per a l'importat Coolman, que amb un bon registre d'1.17.8 no va poder superar els quaranta metres d'handicap que rendia al guanyador. Cristian Crown va conservar la tercera posició per davant del veterà Varco, que va rematar molt bé rodant a 1.17.9.

A la correguda que tancava la reunió, quartet especial, tenia una bona actuació la velocista Just Alone, que s'imposava amb una bona marca d'1.17.3, una dècima per sobre del rècord del Municipal. També anaren ràpid els classificats Evallon, el debutant Dandy le Fol i Cyrus la Perse. Aquesta combinació de quartet no trobava cap encertant i deixà així un fons per a la propera setmana de 600.400 pessetes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris