nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

La batalla campal es reproduí a Charleroi

Seguidors anglesos i alemanys repetiren els lamentables incidents del passat divendres a Brussel·les

Un total de 149 persones, la majoria d'ells angleses, foren arrestades ahir a Charleroi, durant els incidents violents que es produïren en les hores prèvies al partit Anglaterra-Alemanya corresponent a l'Eurocopa 2000, segons anunciaren les autoritats.

Poc abans de les 19 hores, la majoria d'aquestes persones estaven encara detingudes i 20 ja foren expulsades de Bèlgica, segons precisaren, en conferència de premsa, el batle de Charleroi, Jacques Van Gompel, i el cap de la seguretat, el major de gendarmeria Michel Rompen.

Per altra banda, entre els arrestats, vint hauran de respondre als càrrecs de possessió d'armes «prohibides». Una font judicial belga indicà que el «hooligan» anglès que havia estat arrestat ahir matí per haver colpejat un gendarme, compareixerà davant un tribunal la pròxima setmana.

La mateixa font afegí que el cap dels «Wallon Boys», una associació locals d'aficionats de futbol, fou detingut sota el càrrec d'incitació a la violència.

Després dels incidents enregistrats la nit anterior a Brussel·les, en la jornada d'ahir es repetiren a Charleroi les picabaralles entre grups d'exaltats seguidors d'ambdós equips, amb un intercanvi de llançaments d'objectes com ara cadires i llaunes buides, i alguns cops, tot això sota els cànons d'aigua i les envestides de la policia, qui dugué a terme les detencions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris