nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
24°

La Universíada s'ha gastat enguany més de 32 milions en sous i salaris

El Patronat de la Fundació es reunirà dimecres

La Universíada arriba al seu punt i final. La teoria ens diu que abans del pròxim trenta de juny, la Fundació hauria de poder liquidar-se, malgrat que encara no se sap definitivament què passarà. La principal dificultat a l'hora de liquidar és que la pista d'atletisme del poliesportiu de Sant Ferran, única construcció adjudicada directament per la Fundació, no està acabada. En tot cas, i a petició dels grups municipals d'Esquerra Unida-Els Verds i el grup socialista, dimarts dia vint tindrà lloc un ple extraordinari amb un únic punt a l'ordre del dia: Informe de la Batlia sobre la preparació, desenvolupament i evolució de la Universíada, tant en l'organització com en les infraestructures. Els grups municipals, respecte al ple extraordinari, es mostraven ahir queixosos, ja que no n'han rebut cap tipus de documentació.

La convocatòria d'aquest ple ha hagut de fer-la d'ofici el secretari del consistori, perquè l'equip de govern ha incomplert el reglament. Els grups municipals d'EU-Els Verds i el PSIB demanaren la celebració del ple dia 29 de maig. Legalment, s'hauria d'haver convocat dia tretze de juny i realitzat dos dies després. Davant l'incompliment, el secretari ha convocat la sessió plenària d'ofici.

Així mateix, estava previst que el pròxim dilluns se celebràs una reunió del Patronat de la Fundació Universída que, finalment, ha quedat ajornada fins dimecres. En aquesta reunió de la Fundació estava prevista l'aprovació de la Memòria d'activitats i del pressupost de l'any 2000, un informe de l'apoderat general i un avanç de resultats de l'exercici de l'any 1999.

Els membres del Patronat, tal com succeeix amb els regidors municipals, no han rebut tampoc cap tipus de documentació, malgrat que Diari de Balears ha pogut saber que la Fundació Universíada ha ingressat durant el 2000 un total de 34.269.924 pessetes en concepte de venda d'actius. Les despeses han estat de 49.269.924 pessetes, de les quals més de trenta-dos milions s'han dedicat a sous i salaris.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris