nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

El Barça tria president el 23 de juliol

Ahir es va fer públic el calendari electoral

D'acord amb el que disposen els estatuts del FC Barcelona, la junta directiva del club, en sessió duita a terme el passat cinc de juny, acordà convocar eleccions i ahir féu públic el calendari electoral.

El pròxim 23 de juliol, des de les deu del matí i fins a les deu del vespre, els socis acudiran a votar a les 120 urnes que seran instal·lades en el Miniestadi, i hauran d'acreditar la seva personalitat amb l'exhibició del carnet d'identitat o un document oficial indubtable, a criteri de la taula electoral, malgrat que la junta directiva recomana presentar el carnet de soci per a una millor localització en el cens. Les condicions per ser elector, d'acord amb l'article 35, són la majoria d'edat i no estar incapacitat, tenir una antiguitat mínima com a soci d'un any en el moment de convocar-se les eleccions i no tenir suspesa la condició de soci.

En el cas dels actuals membres de la junta directiva, com és el de Joan Gaspart, ha de presentar la dimissió i deixar el càrrec abans de la presentació de candidatures. A més, tots els aspirants han d'estar inclosos en el cens electoral i han d'haver estat proclamats candidats per la junta electoral.

Les candidatures hauran d'estar integrades per un nombre de candidats no inferior a deu ni superior a vint-i-un, encapçalats pel candidat a president, i hauran de presentar les butlletes de suport de socis (1.466) i l'aval bancari de 2.639.100.000 pessetes.

Les butlletes de suport es podran sol·licitar a la junta electoral des del dia 21 de juny i hauran de ser lliurades en un termini màxim de 36 hores. Les candidatures, que seran tancades i es votaran en bloc, hauran de presentar-se a la junta electoral abans de les nou del vespre del dia 9 de juliol. La proclamació de candidatures tindrà lloc entre els dies 9 i 14 de juliol. La campanya es realitzarà entre el 15 i el 21 de juliol.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris