nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Camacho introduirà novetats en l'onze titular

Abelardo, Alfonso i Gaizka Mendieta podrien ocupar les places de Paco, Ismael Urzaiz i Fran

José Antonio Camacho, seleccionador nacional espanyol, tornà ahir horabaixa a l'activitat en les instal·lacions de Tiglieja i des del primer minut de l'entrenament dividí els seus homes en dos grups, un dels quals indicava ja que Abelardo, Mendieta i Alonso es perfilen contra Eslovènia com a novetats en l'onze inicial.

Camacho sorprengué amb Abelardo en l'equip titular en substitució de Paco. Fins ara Paco-Hierro pareixien una parella insubstituïble, però Camacho optà ahir per provar seriosament amb aquest nou duet.

La notícia més destacada de la jornada d'ahir és la confirmació de Gaizka Mendieta com a autèntic revulsiu d'aquesta selecció. Camacho canvià per primera vegada en vint dies la ubicació de Mendieta. Sempre fins ara, Mendieta pugnava amb Etxeberria per un lloc en la banda dreta. Fins i tot en els tres darrers partits "Suècia, Luxemburg i Noruega", Mendieta ha jugat en aquesta parcel·la del camp. Ahir, en canvi, Camacho canvià el guió. Com Etxeberria és per a ell insubstituïble "cal recordar que fou l'únic fitxatge que li donà temps a recomanar aleshores quan durant unes jornades fou entrenador del Reial Madrid" Camacho cerca empenta i intenta col·locar Mendieta en una altra zona. Just a l'altre costat, Mendieta disputà el partidet d'ahir com a interior esquerra. El gran sacrificat del dia fou Fran. Camacho li ha brindat tres oportunitats consecutives i el gallec no ha acabat d'entrar en acció.

Alfonso jugà en punta amb Raúl. Urzaiz, per tant, queda fora de l'once inicial respecte de l'equip que jugà davant Noruega. Camacho, en no ser-hi Velasco per lesió i disposar de tres porters, disposà de dos equips de deu contra deu. Iker Casillas, com sol ser habitual, s'entrenà a part amb els ajudants del seleccionador.

En l'equip base jugaren: Molina, Michel Salgado, Abrlardo, Hierro, Aaranzabal, Etxeberria, Pep Guardiola, Mendieta, Raúl i Alfonso. Juan Carlos Valerón, el quart home que falta en el centre del camp per comletar l'onze, estigué jugant amb l'altre equip amb Cañizares, Paco, Helguera, Sergi, Engonga, Gerard, Munitis, Fran i Urzaiz. El canvi de Molina per Cañizares no es pogué apreciar en l'entrenament d'ahir.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris