nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Biel Pou: «No ha estat cap sorpresa»

El menador d'Enigma des Bosc assegura que sempre ha vist l'egua superior a la resta

Biel Pou menà Enigma des Bosc cap al triomf en el Gran Premi de Manacor. L'egua, propietat de la quadra Sa Grisa, ja havia guanyat el tercer diumenge de maig el Gran Premi Nacional, malgrat que no eren pocs els aficionats que dubtaven de la victòria d'Enigma. El fet que Estela Negra GS i Eixerit GF s'aturassin i no estiguessin en la lluita pel triomf feia que el Gran Premi de Manacor, més que mai, es plantejàs com una autèntica revenja.

"Es pot catalogar d'inesperat el triomf?
"La veritat és que no, ja que confiava molt en les possibilitats de l'egua. Ara bé, també és cert que en una cursa es produeixen un munt de circumstàncies diferents que no poden fer impossible el triomf. A més, a la pista de Manacor la sortida és de cabdal importància. En tot cas, i malgrat que pugui resultar ara presumptuós, el fet és que sempre l'he vista superior. Així i tot, el fet és que per una o altra circumstància de vegades havia fallat.

"Després del que succeí en el Gran Premi Nacional, quan Estela Negra GS i Eixerit GF s'aturaren, era lògic que el triomf d'Enigma des Bosc generàs dubtes.
"És així, i el cert és que si Estela Negra GS i Eixerit GF no s'haguessin aturat durant el Gran Premi, molt difícilment els hauria avançat. A més, s'ha de considerar que Enigma sortia del segon grup, malgrat que crec que ha quedat ben demostrat que era un animal per sortir davant.

"En tot cas, ha arribat en la millor forma en el moment més oportú.
"Evidentment. En aquest sentit s'ha de destacar la feina de Toni Riera, que ho ha fet molt bé. L'egua ha arribat al Gran Premi Nacional i al Gran Premi de Manacor en les millors condicions.

"Diumenge, a Manacor, el triomf, fins i tot, semblà fàcil.
"Mai no hi ha cap victòria senzilla. La sortida va ser molt forta i, amb el número sis, és molt complicat no perdre un poc. No vaig poder lluitar per la corda. Quan Elite de Abril GS fou distanciada la cursa canvià. Vaig fer quasi tota la cursa per defora, i això sempre és un desavantatge. La millor posició és anar per defora, però amb un cavall per davant, ja que així pot sortir en voler i tens un exemplar que et talla el vent. En tot cas, duia molta egua i en els darrers metres demostrà les seves indubtables condicions.

"I, personalment, supòs que molt satisfet, ja que mai no havies aconseguit guanyar el Gran Premi de Manacor.
"És una qüestió de sort i de tenir un bon exemplar. De fet, just he participat tres vegades en el Gran Premi Nacional i he guanyat en les tres ocasions. És fruit de la casualitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris