cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Alemany: «Boris no interessa el Mallorca»

El conseller delegat afirma que encara ara no ha rebut cap oferta per Diego Tristán

«Boris no interessa», afirmà ahir el conseller delegat Mateu Alemany a Diari de Balears. Alemany no deixava lloc al mínim dubte i era absolutament clar i categòric. «No serà jugador del Reial Mallorca», reiterà. En tot cas, el cert és que el defensa central de l'Oviedo havia manifestat la seva voluntat de fitxar pel Reial Mallorca. Ara, sembla clar que el nou Mallorca de Luis Aragonés "que coneix perfectament Boris" no comptarà amb els serveis del central asturià. En aquest sentit, el Reial Mallorca considera que amb Miquel Àngel Nadal, Gustavo Siviero, Fernando Niño i el jove del filial Romerito té el lloc de central perfectament cobert. A més a més, s'ha de considerar que Xabier Olaizola pot jugar perfectament a l'eix de la defensa, com ha quedat demostrat quan ha estat necessari.

Mateu Alemany es mostrà ahir molt satisfet pel clar triomf del Mallorca juvenil a la Copa del Rei davant l'Athletic de Bilbao i recordà l'aposta feta per l'entitat per la pedrera. «El Mallorca, amb la construcció de la ciutat esportiva de Son Bibiloni, ha fet una aposta decidida per la pedrera... En tot cas, és clar que no basta comptar amb unes instal·lacions avinents perquè arribin els bons resultats. El Tajonar i Mareo són dos exemples de grans instal·lacions que en els darrers anys no han donat tants bons resultats com en el passat. És necessari fer les coses bé, i el Mallorca els hi està fent», assegurà Alemany. En aquest sentit, el conseller delegat explicà que l'entitat just fitxarà jugadors que marquin diferències. Mateu Alemany volia recalcar així la confiança de l'entitat amb la pedrera.

L'excel·lent campanya de Diego Tristán en el Reial Mallorca ha fet que siguin multitud els equips que voldrien comptar amb els serveis del davanter andalús la temporada pròxima. Ara bé, la clàusula de rescissió del futbolista "4.000 milions de pessetes" fa que, avui per avui, fins a les oficines del Reial Mallorca no hagi arribat cap oferta concreta. En aquest sentit, Mateu Alemany confirmà que coneix l'interès del Mònaco i la Fiorentina, però que encara cap dels dos clubs s'ha dirigit a l'entitat vermellenca. En tot cas, a les darreres hores el conjunt de Montecarlo ha incrementat les negociacions per la venda del seu davanter Trezeguet. El traspàs del futbolista francès reactivaria l'interès del Mònaco per Diego Tristán. Així mateix, des d'Itàlia ha augmentat també l'interès pel futbolista mallorquinista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris