nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Menorca és un clam unànime

El president Antich rebrà el Menorca Bàsquet dimarts dematí

Les institucions polítiques menorquines han reaccionat de manera unànime i irada a la negativa d'Ibatur de subvencionar els equips de la Lliga LEB de bàsquet. Artur Bagur, batle de Maó, fou el primer a reaccionar enviant una carta al president Francesc Antich reclamant suport del Govern pel Menorca Bàsquet.

Ahir es va fer públic que, gràcies a la intervenció de Joana Barceló, presidenta del Consell de Menorca, Francesc Antich rebrà la directiva de l'equip de bàsquet dimarts dematí. Joana Barceló i Josep Portella, responsable d'Esports del Consell de Menorca, seran presents a l'audiència per donar suport a la directiva del conjunt menorquí. I és que des del Consell de Menorca s'ha vist amb preocupació la decisió d'Ibatur de no subvencionar els equips de bàsquet de la Lliga LEB.

Des del Consell de Menorca es reclama un major suport pel Menorca Bàsquet des del Govern balear. Per això, la cúpula política del Consell de Menorca ha reaccionat de manera immediata i ha instat el president Francesc Antich perquè el seu govern col·labori de manera més activa i decidida amb el projecte del Menorca Bàsquet. L'audiència d'Antich al club, si no hi ha res de nou, serà dimarts a primera hora del matí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris