algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

«El Mallorca està fet per un sistema que no és el de Luis Aragonés»

El savi d'Hortaleza, nou tècnic vermellenc, promet a la seva presentació «feina i ordre»

88898

Aragonés va ser presentat ahir com a nou tècnic del Mallorca.

T. M.

Luis Aragonés ja és oficialment el nou entrenador del Reial Mallorca. Ahir, Mateu Alemany presentà el savi d'Hortaleza com un dels millors entrenadors del futbol espanyol. El conseller delegat al·ludí al tòpic i no dubtà a assenyalar que «Luis Aragonés no necessita cap tipus de presentació». «Per mi és un honor ser avui devora Luis Aragonés i és un motiu de gran satisfacció pel club haver aconseguit una cosa que per mi era quasi impossible d'imaginar fa just un parell d'anys. Tenir un entrenador del prestigi de Luis fa que ens sentim molt orgullosos, satisfets i amb una gran tranquil·litat per afrontar els reptes esportius de la propera temporada», indicà Alemany.

I Luis Aragonés agafà la paraula per agrair en primer lloc l'oportunitat que li ha brindat el Reial Mallorca per entrenar, una temporada més, en Primera Divisió. «He d'agrair al Mallorca que m'hagi donat l'oportunitat de fer feina una temporada més a Primera Divisió i amb un equip que, de cinc any cap aquí, està fent les coses bé...», començà dient. Ben aviat arribà el segon tòpic de qualsevol roda de premsa de presentació. Era l'hora de parlar de l'aportació que pot fer el nou tècnic. «... Feina i ordre és el que puc prometre al Reial Mallorca, a tots vostès i a tot el públic en general», assenyalà. Un discurs conegut i vell en el Reial Mallorca des de fa algunes temporades. «Feina i ordre» eren les paraules utilitzades per Héctor Cúper a l'hora de definir la seva filosofia futbolística i les seves premises per preparar un equip. I Aragonés vol continuar per aquesta mateixa línia.

Sobre la planificació de la plantilla vermellenca de cara a la temporada 2000-01, Luis explicà que «m'hauria agradat que no se n'hagués anat cap jugador, però també entenc els clubs. Intentarem omplir els forats dels dos jugadors que han marxat», en referència a Lauren i Tristán, «bé, un ja ha partit, ja veurem si l'altre també ho farà. Imprescindibles no hi ha cap jugador, però està clar que en el Mallorca hi ha una sèrie d'homes que formen la base de l'equip i tothom sap quins són, així que no fa falta que jo ho digui. Però està clar que haurem de fitxar i seré pesat davant Mateu Alemany».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris