cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Luque: «Em veig de titular en el Mallorca»

Alemany ja ha comunicat al davanter que no serà ni traspassat ni cedit a un altre equip

Albert Luque ja s'ha convertit en un dels grans reforços del Reial Mallorca de cara a la pròxima temporada. Malgrat que ja pertany al club illenc, la seva cessió al Màlaga li col·loca el cartell de nova incorporació en la plantilla de Luis Aragonés, nou entrenador vermellenc que per cert serà presentat demà dijous com a tal.

Luque, que ja és de vacances a Barcelona, parlà ahir amb Diari de Balears i va reconèixer entre altres coses que es veu de titular la pròcima temporada en el Mallorca d'Aragonés. «Tinc moltes ganes de fer una gran temporada en el Mallorca, fer-me un lloc en l'equip i marcar molts de gols. Confii en les meves possibilitats. Vénc de jugar a Primera Divisió amb el Màlaga i de fer-ho bé amb la selecció espanyola Sub 21, de manera que som conscient que la gent estarà més pendent de mi, ja que la meva valoració ha pujat. Pot ser que sigui un poc més centre d'atenció la pròxima temporada, el punt de mira de molta de gent. Si particip en les Olimpíades em puc arribar a perdre fins a cinc partits de Lliga. Luis Aragonés haurà de decidir, i sé que em costarà fer-me un lloc en l'equip quan torni de Sydney, però jo em veig de titular en el Mallorca», va dir el català.

Sobre el fet de participar en unes Olimpíades, Luque assegurà que «No m'imaginava jugar uns Jocs Olímpics. Fa només un parell d'anys jugava la Lligueta d'ascens a Segona Divisió A i en fa tres que viatajava a Palma per estar a prova en el Mallorca. Esper que la meva projecció no s'aturi, que pugi encara molt més».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris