nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Joan Buades: «No seré president»

El vicepresident primer farà les funcions de Reynés quan el màxim responsable formalitzi la dimissió

63710

Buades assegura que quan Reynés dimiteixi ningú no ocuparà la presidència.

«No seré president», assegurava ahir de forma taxativa Joan Buades a Diari de Balears. Buades, vicepresident primer del consell d'administració del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva, no assumirà la presidència. Ara bé, quan Reynés formalitzi a finals del present mes de juny la seva dimissió com a president "Joan Buades assegurà que així està previst" Joan Buades, com a vicepresident primer, assumirà les funcions. Joan Buades farà així aleshores de president, malgrat que formalment continuarà figurant com a vicepresident.

Guillem Reynés ja fa mesos que anuncià la seva intenció d'abandonar la presidència a la conclusió de la present temporada, i així sembla que ho farà. La intenció del consell d'administració és transmetre a l'opinió pública una imatge de tranquil·litat i absoluta normalitat. Es pretén que la partida de Guillem Reynés de la presidència passi sense estridències ni renou. I és que el càrrec de president en el model d'entitat que han triat els membres del consell d'administració del Reial Mallorca és purament representatiu. És evident que és el conseller delegat, Mateu Alemany, l'home de confiança d'Antonio Asensio a Mallorca, el que dirigeix el dia a dia de l'entitat.

En tot cas, la interinitat que suposa que Guillem Reynés no sigui substituït com a president de l'entitat no es pot perllongar en el temps. El funcionament, amb Joan Buades fent les funcions de president, és idèntic al que s'ha mantingut fins ara, malgrat que just per estètica és bo que hi hagi un president. De fet, els membres del consell d'administració del Reial Mallorca han manifestat en distintes ocasions durant la present temporada que el millor per a l'entitat seria que el mateix Antonio Asensio assumís la presidència. En tot cas, la malaltia del màxim accionista del Reial Mallorca fa que, ara com ara, sigui pràcticament impossible que accedeixi al càrrec. Joan Buades, respecte al nom del futur president del club, assenyalà que ha de ser la propietat la que proposi un nom, i recordà que Reynés no abandonarà el consell d'administració.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris