cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Carolina Domènech, molt satisfeta pel seu arbitratge de dimarts

Carolina Domènech fou una de les grans protagonistes del partit amistós (0-4) que enfrontà dimarts a Son Moix el Reial Mallorca i la poderosa selecció d'Alemanya, una de les grans favorites al títol de campió d'Europa. La col·legiada mallorquina explicà a Diari de Balears les impressions i sensancions que va tenir arbitrant un matx d'aquesta mena.

«Ha estat una passa més en la meva carrera. Estic molt satisfeta per la meva tasca, tot va anar bastant bé. El partit, malgrat que oficialment era amistós, d'això en va tenir molt poc, ja que els jugadors alemanys s'ho varen prendre molt seriosament i ja de seguida vaig haver de treure la primera targeta groga, perquè si no veia que em podia fugir el partit de les mans. Crec que el vaig controlar», explicà Domènech. L'enfrontament va tenir molta intensitat. Els jugadors es varen agafar el matx amb la consigna de guanyar i no estalviaren gens d'esforç i cap protesta cap a la col·legiada quan no estaven d'acord amb alguna de les seves decisions.

«Tots dos equips protestaren. Per exemple, Vázquez es queixà molt al final del partit que allargàs dos minuts la segona part. Fou quan el Mallorca rebé el quart gol, però ho havia de fer, ja que a la segona part s'havien fet molts de canvis i com a mínim havia de descomptar dos minuts, tal com vaig fer», assegurà.

Àrbitre de Segona Divisió B, Carolina va notar molt la diferència entre un partit de la divisió de bronze del futbol espanyol amb un entre dos equips de primera línia mundial. «Vaig notar molt la diferència amb la Segona B. Arbitrar un partit d'alt nivell com el de dimarts és més fàcil, ja que les faltes es veuen més clarament. Però t'has d'esforçar més, perquè el ritme és molt més alt, has d'estar-ne més pendent, amb els cinc sentits posats; a més, el teu arbitratge té més transcendència», reconegué la mallorquina.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris