algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Vázquez rebrà el Betis amb Niño, Nadal i Siviero, lesionats, i Armando, sancionat

El tècni mallorquinista haurà d'improvisar, aquesta vegada més que mai, una alineació

En quadre. Aquesta és la situació del Mallorca per rebre diumenge a Son Moix (19:00 hores) el Betis. Fernando Vázquez haurà d'improvisar, aquesta vegada més que mai, una alineació. Malgrat que el gallec està acostumat a cercar solucions "la infermeria mallorquinista ha estat plena quasi tota la temporada", aquesta vegada el problemes és més greu.

La línia que s'ha estat mostrant en els darres partits com més encertada s'ha trencat. I és que Vázquez s'ha quedat sense defenses. A la baixa ja coneguda de Nadal per un penumotòrax, des de fa dues setmanes s'ha afegit la del seu substitut, Fernando Niño. L'andalús, amb una tendinitis en els tendons dels músculs del peu dret amb contusió a l'os cuboide, tornarà a ser baixa contra el Betis. Això ja ha provocat que Olaizola hagi estat desplaçat del lateral dret al centre de la defensa. El seu lloc habitual ha estat ocupat per Armando, jugador que diumenge passat va veure la cinquena targeta i no jugarà contra el Betis per sanció. Més problemes.

Però uns problemes reparables, ja que Lauren ja ha jugat de lateral dret. Però des d'ahir se sap que Siviero tampoc no podrà jugar diumenge. El defensa argentí pateix una displàsia fibrosa de l'os temporal dret. És a dir, un quist a l'altura de l'orella que no és greu però que per precaució s'ha decidit que no jugui i esperar la seva evolució.

En definitiva, situació traumàtica que només té solucions d'urgència que passen per formar amb una defensa amb Lauren de lateral dret, Olaizola i Romerito de centrals, i Miquel Soler de lateral esquerra. Una variació seria col·locar Carreras. El català i Romerito són les dues opcions que maneja Vázquez per acompanyar Olaizola en el centre de la rereguarda. Raúl Valencia, del filial, també és considerada una possibilitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris