algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Son Pardo: La final més esperada

El Gran Premi del Criador acapara l'atenció de la jornada

La gran final del milionari Gran Premi del Criador centra l'atenció de la reunió que tindrà lloc avui horabaixa a l'hipòdrom de Son Pardo. La nòmina de favorits és extensa, malgrat que el fet que es disputin avui mateix les semifinals dóna emoció i incertesa a la cursa. I és que a Balears no és habitual, sinó tot el contrari, que un exemplar es vegi obligat a disputar dues corregudes en un mateix horabaixa. La recuperació dels participants en les semifinals pot determinar així, evidentment, el rendiment dels favorits.

La nòmina de candidats al triomf és extensa, malgrat que tots els pronòstics assenyalen Distan M com el gran favorit. En tot cas, el cavall de la quadra Zanussi no ho tindrà gens fàcil. Així mateix, s'ha de comptar amb Dafnis GS, Debussy, Detroit Hanover, Diavolo MB... i mai no es pot descartar del tot Duncan Power.

La primera semifinal del GP del Criador es disputarà a les 16.30 hores, i a continuació tindrà lloc la segona. La gran final, que tindrà lloc just abans de la final de consolació, està prevista per a les 20.00 hores.

De la resta de corregudes de la reunió, destacar el premi Poltres de tres anys amb la participació d'exemplars de reconeguda vàlua com Elmo Branch, Estensbaek i Elisio de Sasu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris