algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Manacor: Una diada amb sorpreses

Enigma des Bosc, Cristian Crown i Coolman s'adjudicaren les tres especials

Espectacular diada a Manacor en una jornada de sol, clar i bon trot. A tot això s'ha d'afegir la relativa sorpresa que suposà el triomf d'Enigma des Bosc, Cristian Crown i Coolman a les tres especials, reservades per als poltres de tres anys, els nacionals i els importats.

Va ser poc abans de les 19.00 hores, quan s'inicià la primera especial, reservada per als poltres de tres anys. Enigma des Bosc dominà amb claredat pràcticament des de la sortida i demostrà una manifesta superioritat sobre la resta. Cap dels rivals no pogué aguantar el seu ritme i s'adjudicà la victòria amb relativa facilitat (1.20.8). Eliana des Bosc aconseguia la segona posició (1.21.3) per davant Escot Castell (1.21.4) i Envit SPA (1.21.7). Una vegada més, una de les grans decepcions fou El Dandy Royal, de la quadra Morro, que demostrà no trobar-se en el seu millor moment.

Després es disputà la prova per als millors nacionals. Si el representant de la quadra Morro no havia tingut una destacada actuació en la prova anterior, Cristian Crown, amb Guillem Andreu sobre el cabriol, féu una autèntica exhibició. Cristian Crown volà (1.20.2) i s'imposà a Alcon Blai (1.20.2) amb un molt ajustat final. La tercera posició fou per a Auba des Etangs (1.20.3), i Vikingo era quart (1.20.5).

I en la prova per als millors importats també hi va haver sorpresa. Cesar de Saint Pol, que no està en el seu millor moment i el qual és molt més fàcil de superar a l'hipòdrom de Manacor, no guanyà. Coolman, conduït per Joan Carles Rotger, donà una gran lliçó i aconseguí un valuós triomf (1.18.2). El cavall de la quadra Nadal Orell demostrava també amb aquest triomf que encara té moltes coses a dir en el trot balear i que mai no es pot descartar el seu triomf en qualsevol correguda, per bons que siguin els rivals. Cesar de Saint Pol fou segon (1.18.2) per davant Super Goj (1.18.5) i Varco (1.18.7).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris