algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Caster Kid s'adjudica el premi Presidència CIM

Enoch Twist va aconseguir la victòria a la millor cursa per a poltres de tres anys

Enoch Twist, de la quadra Twist, aconseguí la victòria a la prova més important per a poltres de tres anys de la Diada amb un temps d'1.21.7. La segona posició fou per Eixerit GF, que superà Elisabet i Embat d'Escafí. La correguda fou espectacular i alguns dels grans favorits com Enigma des Bosc, Ernaqueur, El Dandy Royal o Espira des Bosc no donaren el rendiment que d'ells s'esperava. Aixi, el quartet quedà desert, i s'acumula un important fons per a la propera setmana.

El premi Presidència del CIM, una prova ja semiclàssica, tenia la participació de bona part dels millors internacionals i una nombrosa representació de nacionals. Caster Kid, de la quadra es Cabanells, demostrà que es troba en un excel·lent moment de forma, i s'adjudicà la victòria amb un gran registre (1.20.3). Durac de Japigny fou segon amb un temps d'1.18.5. La tercera plaça fou per a Alcon Blai (1.20.4), que s'avançà a Crossman.

Pero la Diada havia començat a primera hora del matí. I sense dubte un dels grans atractius de la Diada de Rams és sempre la correguda reservada als poltres de dos anys. Ahir no va ser menys. La victòria fou per a Forever VX que, amb una sorprenent facilitat, superà tots els seus rivals. L'exemplar de la quadra sa Corbaia marcà un excel·lent temps d'1.23.7.

I a primera hora es disputaren tres atractives consolacions del Gran Premi del Criador. Danae Branch, Dedalo de Sassu i Duna de Deze s'adjudicaren la victòria sense gaire dificultats.

La setena prova del mati, reservada per a poltres de tres anys, es presentava força interessant, amb el debut de tres nous exemplars. La victòria fou per a Elisio de Sasu amb un temps d'1.25.8.

Una altra prova molt interessant fou la sisena correguda de l'horabaixa, que comptà amb la participació d'alguns bons exemplars que encara no han donat el seu real rendiment. La victòria fou per a Espartaco Scot, que superà Elsa de Ladil, Endle Speed i Escac de Torrella.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris