cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

El «Banco Espíritu Santo», nou líder

L'embarcació de José Luis Doreste guanyà les dues proves disputades ahir

El Banco Espiritu Santo presentà les seves credencials com a favorit per adjudicar-se la XXXI edició del Trofeu S.A.R. Princesa Sofia-Majorica de vela, que durant aquests dies s'esta disputant a les aigües de la badia de Palma. El vaixell de José Luis Doreste i patronejat per Laureano Wizner es va imposar a les dues proves disputades ahir i es col·locà al capdavant de la classificació general del Grup A, amb 4 punts i desbancant del lideratge l'Azur de Puig, que havia estat el millor el primer dia de competició.

De fet, el vaixell patronejat per la infanta Cristina no ha pogut ni conservar el segon lloc, que ha perdut en benefici del Breitlilng, amb Jordi Calafat a la canya. L'embarcació mallorquina aconseguí ahir un segon i un tercer lloc, que el situa just darrere del Banco Espíritu Santo a la general.

Pel que fa a la competició al Grup B, el Cantabria Gran Reserva demostrà una altra vegada la seva categoria i repetí victòria, imposant-se al Fermax 50 de Daniel Maestre i l'Azahara II del Duc de Arión.

Les coses al Grup C continuen igual que el primer dia, amb el Vindio com a líder, seguit del Brujo i del Vell Marí IV. Mentrestant, al Grup D es va realitzar una regata llarga Palma-Cabrera-Palma, que va acabar ja entrada la passada matinada.

La absència de vent a l'hora va retardar la sortida dels vaixells durant una hora. Finalment, es donà sortida a la competició i durant tota la regata va bufar un vent a una mitjana de 14 nusos.

Cal destacar dos abandons a la jornada d'ahir. El Castelló Costa Azahar va haver de retirar-se perquè rompé el puny d'escota de la major, mentre que el Sirius del príncep Felip també va dir adéu en rompre la burda.

Avui finalitzen les proves de creuers i s'inicien les medicions de vela lleugera. Els Grups A, B i C realitzaran un recorregut barlovent-sotavent-, mentre que el Grup D tindrà dia de reserva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris