cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Mané dubta de si jugar contra el Mallorca amb un o dos puntes

En l'habitual partidet dels dijous, Mané assajà amb tres possibles disposicions tàctiques: un 4-4-2, un 4-2-3-1 i un 5-4-1

L'habitual partit d'entrenament que sol realitzar els dijous l'entrenador del Deportivo Alabès, José Manuel Esnal Mané, va servir perquè el tècnic basc realitzàs proves amb tres equips distints amb vista al partit de la propera jornada de lliga a l'estadi de Son Moix davant el Reial Mallorca.

Amb l'única absència, per un trencament fibril·lar a la cuixa esquerra, del defensa esquerrà Josete, la sessió preparatòria d'ahir va comptar, a més de amb els homes habituals de la primera plantilla, amb les cares noves de quatre jugadors de l'equip filial, Etxarri, Asier Salcedo, Sarriegui i Guevara.

El primer equip amb el qual va entrenar Mané, d'acord amb l'esquema tàctic de l'1-4-4-2, va ser el format per Herrera; Contra, Karmona, Téllez, Torres Mestre; Astudillo, Desio, Pablo Gómez, Ibón Begoña; Kodro i Magno.

La segona formació presentada pel tècnic de Balmaseda es va cenyir al sistema tàctic de l'1-4-2-3-1, amb la novetat de la formació de tres mitges puntes (Nan Ribera, Astudillo i Magno) i un únic davanter (Javi Moreno).

Finalment, Mané també provà amb una alineació més conservadora, en la qual s'inclouen cinc defenses, amb la principal novetat de l'entrada del noruec Dan Eggen.

El veterà davanter Julio Salinas, que actuà a l'equip dels teòrics suplents, es va haver de retirar del camp per precaució en finalitzar el primer temps del partidet, ja que va acusar una petita contractura en una cama.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris