algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

«Fernando Vázquez és la primera opció»

Mateu Alemany recorda que el Mallorca és ara més a prop de la UEFA que no del descens

79964

Alemany assegura que el Mallorca ha de meditar molt la renovació del tècnic.

Sumar els tres punts davant el Barcelona ha estat un bàlsam miraculós que tot ho ha curat. Les ferides, fins i tot, obertes en canal abans de l'històric triomf, estan ja tancades i en vies de cicatrització. El conseller delegat del Reial Mallorca, Mateu Alemany, es mostrava ahir tranquil, malgrat que la sensació més intensa era de l'alleujament. Les circumstàncies que han envoltat l'entitat durant les tres setmanes precedents han estat molt difícils i dures, i la solitud s'ha instal·lat en moltes ocasions al despatx d'Alemany.

"Quin gran partit. 
"El Mallorca va estar molt concentrat en tot moment. El plantejament va ser molt bo i els jugadors sortiren al contracop molt bé en tot moment. Feren un partit soberg i no es pot oblidar que el rival era un dels millors equips del món. Mai no s'havia guanyat en partit de Lliga al Nou Camp i diumenge ho aconseguírem. És una nova fita històrica que, a més, ha arribat en un gran moment.

"I quan més pressió hi havia? 
"Evidentment. S'havia creat un clima d'extrema preocupació que, d'una o altra manera, també afecta els jugadors. Guanyar en aquestes circumstàncies té molt mèrit i encara més si consideram l'excel·lent ratxa del Barcelona a la Lliga.

"Quin alleujament! La permanència ja és un fet. 
"Matemàticament, no, però... La victòria davant el Barcelona, i en el Nou Camp, ha estat fonamental per a la tranquil·litat del grup. El cert és que s'havia creat un alarmisme excessiu considerant la qualitat de l'equip. A Barcelona, els jugadors demostraren la seva vàlua real.

"I de parlar del drama del descens s'ha passat, altre cop, a fer càbales sobre les opcions per disputar la Copa de la UEFA. 
"La veritat és que ara mateix estam més a prop de la zona de la UEFA que no de la del descens. El Mallorca té un bon calendari, ja que s'ha d'enfrontar amb un grapat d'equips de la zona baixa de la classificació. Malgrat que aquests conjunts tenen una extrema necessitat de puntuar, no es pot oblidar que el lloc que ocupen és per alguna cosa. Si el setè classificat, com és previsible, té una plaça a la Copa de la UEFA, estic convençut que el Mallorca hi té opcions.

"Molt s'ha parlat de la renovació de Vázquez, ha reactivat les negociacions la victòria davant el Barcelona? 
"El Mallorca ha de pensar molt el seu futur, ja que la renovació d'un tècnic és sempre una decisió delicada. En tot cas, Fernando Vázquez és la primera opció del club... És a dir, que serà el primer amb qui parlarem, però hem de trobar el moment més oportú.

"El Reial Mallorca ha finalitzat els dos darrers exercicis econòmics amb beneficis, quines previsions hi ha respecte de la present temporada? 
"Evidentment, encara és prest per saber com finalitzarà comptablement la temporada. Ara bé, és clar que si el Mallorca no traspassa algun dels seus actius "futbolistes" les pèrdues serien considerables. En aquest sentit, els dos darrers exercicis finalitzaren amb beneficis perquè el Mallorca va poder vendre jugadors. És previsible que si a la conclusió de la present temporada ho torna a fer, hi haurà també superàvit.

"En moltíssimes ocasions s'ha parlat del futur de l'entitat. Entra dins la lògica pensar en una possible venda del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva? 
"Avui per avui no em sembla possible. El Reial Mallorca és una aposta personal d'Antonio Asensio i de la qual està molt satisfet. No s'ha parlat mai d'una possible venda.

"Per acabar, no podem deixar de parlar de Miquel Àngel Nadal. 
"Ha demostrat la seva entrega i estima al Reial Mallorca. És un exemple. Tenia una fissura a les costelles, però no es va produir cap tipus de negligència mèdica. El Mallorca compta ara amb un grup de feina d'alt nivell i volem que els nostres futbolistes tenguin al seu abast els millors especialistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris