cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

El jutge torna als Gil la gestió de l'Atlètic

Estarà supeditada al control de membres del Cos de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat

El jutge de l'Audiència Nacional Manuel García Castellón va decidir ahir retornar a la família Gil la gestió de l'Atlètic de Madrid, intervingut des del passat 21 de desembre, encara que supeditada al control de diferents membres del Cos de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat. Segons fonts jurídiques, García Castellón considera que l'Administració Judicial «ja ha complit la funció per a la qual fou designada, la d'impedir que es continuàs delinquint i que es destruissin proves fonamentals per a la investigació». El fins ara administrador judicial, Luis Manuel Rubí, i el seu principal col·laborador, Miguel Juane, havien començat ja a acomiadar-se dels seus propers i a comunicar-los la decisió del jutge a primera hora de l'horabaixa d'ahir.

Jesús Gil es va mostrar ahir molt emocionat després de conèixer que el jutge de l'Audiència Nacional havia decidit tornar l'Atlètic de Madrid a la seva família. «Estic molt emocionat. He de donar les gràcies a tots els atlètics que han cregut en nosaltres», assenyalà el que ja és de nou màxim mandatari blanc-i-vermell. Per Gil, que es trobava a Marbella i ràpidament va emprendre viatge cap a Madrid, l'objectiu ara és «fer feina tots plegats per intentar treure endavant l'Atlètic i que no baixi a Segona Divisió, que seria una tragèdia». «L'Atlètic per mi no són doblers, és un sentiment», insistí un Jesús Gil visiblement emocionat que ja pensa en el pròxim compromís del seu equip, avui a les semifinals de la Copa del Rei davant el Barcelona: «Seré a la llotja per animar la gent».

El president de l'Atlètic considera que la seva presència pot servir de revulsiu per als jugadors blanc-i-vermells. «És important que vegin que a la llotja hi ha un cap visible, un responsable que està amb tot el cor amb l'equip. Els jugadors estic segur que lluitaran ara més, no és que abans no ho fessin, està clar, però era molt difícil amb la situació que es vivia». El director general de l'Atlétic, Miguel Àngel Gil Marín, assegurà que «ara és el moment d'oblidar-se del passat i pensar en positiu».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris