algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Nadal surt de l'UCI i haurà d'estar com a mínim un mes fora de joc

86840

Nadal, ingressat a la clínica Asepeyo, on romandrà dos dies més.

Alfaquí.

Miquel Àngel Nadal pot haver dit adéu a la temporada. «Nadal pateix un pneumotòrax espontani, el que significa que pot ser produït sense causa aparent, però en el cas del futbolista pot haver estat causat per les fissures que patia a les costelles, però això encara no ho sabem. Si tot evoluciona com pensam serà donat d'alta de la clínica entre demà (per avui) i passat demà. És una lesió que no permet viatjar en avió i ja veurem si esperam que ho pugui fer o sinó viatjar cap a Palma en vaixell. Aquest tipus de lesions necessiten entre tres i quatre setmanes, però hem de veure la seva evolució», va afirmar ahir el cap dels serveis mèdics del Mallorca, Joan Pericàs, que avui es desplaçarà fins a Barcelona per conèixer l'estat exacte del jugador.

El defensa manacorí patia unes petites fissures a les costelles producte d'un cop rebut en el partit davant el València de fa dues jornades i aquesta podria ser la causa que va provocar les molèsties respiratòries del defensa en el Camp Nou. Nadal jugà contra l'Espanyol i diumenge al Camp Nou infiltrat per culpa del dolor que patia. Però davant el Barça només aguanta 18 minuts i el mal el va obligar a ser substituït per Fernando Niño.

Concretament, el mallorquí patí als primers minuts de joc l'esmentat pneumotòrax (aire al tòrax), i fou traslladat després d'una primera exploració al mateix Nou Camp a la Clínica Asepeyo de Sant Cugat, on va haver de ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives en què va ser atès pel doctor Miquel Ferran de l'hospital barceloní i pel doctor del Mallorca, Joan Pericàs.

Ara per ara el metge Josep Borrell, cap dels serveis mèdics del FC Barcelona, està tractant personalment Nadal. El doctor, després de tractar diumenge vespre el jugador, afirmà una vegada practicar-li una aspiració endopleural, que el pulmó dret del futbolista «s'ha expandit totalment», amb el que actualment no té «cap símptoma ni dolor».

Nadal no va poder diumenge gaudir de la golejada que el seu equip engaltà al Barça. El manacorí estava molt il·lusionat per aquest partit. S'enfrontava al que ha estat el seu equip els darrers vuit anys, allà on aconseguí tots els seus èxits com a futbolista. A l'hora de ser substituït per Fernando Niño, el defensa va ser aplaudit unànimement per tot l'estadi Nou Camp en reconeixement al seu passat blaugrana. L'ovació que va rebre Nadal va ser realment espectacular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris