algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Espanya passa a semifinals amb Costa apallissant Kafelnikov

El jugador català només necessità una hora i trenta minuts

Albert Costa derrotà el rus Ievgueni Kafelnikov en tres sets (6-0, 6-3 i 6-0) i donà el passi a l'equip espanyol de Copa Davis a les semifinals d'aquesta competició. Costa, que havia substituït Corretja, a penes ha utilitzat 1 hora i 30 minuts per derrotar Kafelnikov. El desenllaç de l'eliminatòria tingué un llarg pròleg, com a conseqüència de l'aigua caiguda sobre Màlaga, fet que obligà a ajornar l'inici del partit en diverses ocasions.

Malgrat això, Albert Costa sortí amb molta concentració a la pista, mentre que el rus Kafelnikov començà el partit de la mateixa manera que ho va fer en la primera jornada davant Juan Carlos Ferrero, és a dir, perdent el seu servei. Però el rus no podia ni imaginar que el pitjor encara havia d'arribar. Albert Costa, fruit de la seva major consistència i efectivitat a la hora d'aprofitar les pilotes de break, endossava un 6-0 en tan sols 26 minuts.

En l'inici de la segona mànega, Albert Costa sumà 13 punts consecutius i fins que el marcador no assenyalà un 2-0, Kafelnikov no començà a funcionar, sobretot després d'afermar-se en els seus serveis i després d'intentar canviar el ritme del partit amb contínues pujades a la xarxa, cosa que no havia realitzat en cap moment de tota l'eliminatòria.

No obstant això, el rus va demostrar no trobar-se còmode sobre la pista de terra i va començar a repetir els seus anteriors errors, fet que va aprofitar el català per anotar-se el segon set, aquest en 30 minuts. La tercera mànega va ser un passeig i no tingué gens d'història. Costa sumà punt darrere punt, per endossar-li, de nou, un altre 6-0, en aquesta ocasió en 24 minuts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris