algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Manacor: Nova exhibició d'Explosión

Endle Lobell guanyà la cursa concertada per a poltres

A la reunió de dissabte tornava a Manacor el suec Explosión on havia disputat tres curses amb victòria, i per no rompre tan bon palmarès tornà a donar mostres de la seva gran qualitat guanyant la corregudai donant una exhibició de bon trot, només a la darrera recta intentava plantar-li cara el francès Cyrus la Perse, però s'hagué de conformar amb la segona posició. La mitjana a la qual rodava el guanyador era d'1.18.6, la mateixa que marcava la tercera classificada Catarinella que havia rendit 25 m. d'handicap a Explosión.

També dissabte es disputaven tres proves de repesca per al G.P. del Criador que permeteren Dolfo TR, Ducan Power i Dalton Ross assegurar-se una plaça per a les semifinals del proper dia 24, quedant fora exemplars de la talla de Danya TR, Didy Blai, Dedalo de Sassu, Dante de Flo, Duna de Deze,etc.

La cursa concertada per a poltres era guanyada per Endle Lobell a 1.25.2 aprofintant bé els 25 metres d'avantatge en què sortia respecte al segon classificat Entrain de Sassu i dels 50 que li rendien els favorits E Parlay i Esterel S que foren tercer i quart. A la cursa preestel·lar s'imposava el debutant Bussibon que amb un trot ràpid i segur convencia els aficionats.

A aquesta cursa qui havia dominat era Collky de Pitz i quan semblava que aquesta setmana per fi aconseguiria, almenys, clasificar-se entre els primers, va galopar dins la darrera recta i fou distanciat.

Per acabar, la favorita Beauty Rog sumava un nou triomf dins Manacor, seguida per un sorprenent Balam du Karabag, Linette Crow i Diamanat des Serres, mentre que els dos nacionals Uquileo i By Public eren distanciats per galopar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris