cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Alexei Markov torna a demostrar la seva rapidesa

Alexei Markov tornà a demostrar la seva rapidesa sobre les carreteres mallorquines i s'imposà a la meta de Santa Margalida al gran grup en el final de la tercera etapa del Cinturó a Mallorca Internacional.

Markov, que ja s'havia adjudicat la primera etapa del Cinturó, la contra rellotge disputada sobre la Platja de Palma, fou més ràpid que el corredor menorquí de la selecció espanyola Raúl Portilla, i el ciclista de la selecció de Gran Bretanya, Robert Hayles.

L'etapa, de 146 quilòmetres, va ser, tal com es preveia, plena d'intensitat, i el moviment entre els corredors va ser la tònica predominant durant el recorregut. La pujada al Coll de Sa Batalla fou l'única dificultat muntanyosa de la jornada, però el fet que arribàs molt prest (al quilòmetre 34 de la cursa) li llevà rellevància.

S'arribà a la fi de la cursa amb tots els ingredients perquè es decidís la victòria d'etapa a l'esprint. I Alexei Markov guanyà la seva segona etapa al Cinturó.

La classificació general no registrà cap canvi, i és el rus Vladimir Karpets el líder, amb 13 segons d'avantatge sobre Mattheu Illingworth. El primer espanyol classificat és Jose Jarque, cinquè a 54 segons. El primer corredor de les Illes Balears és Quique Riera, a la novena posició, a 1 minut i 15 segons del líder Karpets.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris