cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

L'administrador Rubí no dimitirà

L'Atlètic de Madrid evita, de moment, la suspensió de pagaments

L'Atlètic de Madrid evitarà entrar en suspensió de pagaments a final de mes gràcies als doblers que ingressarà després d'una recent resolució de la FIFA favorable al conjunt madrileny en relació amb el traspàs al Glasgow Rangers escocès del defensa internacional romanès Daniel Prodan.

Segons anuncià a l'Audiència Nacional l'administrador judicial de l'Atlètic, Luis Manuel Rubí, els doblers que s'ingressaran per aquest concepte cobreixen «àmpliament» les necessitats més peremptòries del club, que el propi Rubí xifrà en el seu informe de dia 31 en 129.800.000 pesetas.

El Glasgow Rangers es negà a abonar el darrer dels terminis acordats pel traspàs de Prodan al·legant que l'Atlètic li havia venut el jugador lesionat. El club madrileny aportà informes en sentit contrari i, ara, la FIFA li ha donat la raó i obligat l'entitat escocesa a pagar.

En el seu informe sobre la situació i viabilitat del club, Rubí assegurava que l'Atlètic de Madrid havia d'afrontar abans del pròxim 30 d'abril el pagament de quasi 1.665 milions de pessetes i que a la tresoreria del club només hi havia disponibles 785 milions.

Rubí comptava poder renegociar altres 750 milions, però advertia que, malgrat això, quedaria un desfasament de 129.800.000 pessetes i deia que «de no aconseguir finançament suficient a 30 d'abril, l'entitat administrada entraria en suspensió de pagaments».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris