cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

«Roa és l'amo de la porteria del Mallorca»

Leo Franco, com la resta de companys, reconeix que ja sabia que l'argentí havia decidit tornar

Si bona part del món del futbol ha quedat astorada i sorpresa per la notícia de la tornada de Carlos Àngel Roa, els seus excomanys, que ara ho tornen a ser, sorprengueren confessant que ja ho sabien, que el mateix Roa ja els ho havia anunciat fa unes setmanes, quan tornà a Palma el passat mes de febrer per cobrar un deute pendent que tenia de la temporada passada amb el Reial Mallorca.

«Jo havia parlat amb ell i sabia que podia haver qualque possibilitat, encara que mai no hauria imaginat que fos tant d'hora. Estic molt content que hagi decidit tornar a jugar. Ara, primer hem d'esperar que torni, després hem de veure on. Això és una decisió d'ell, dels seus representants i dels dirigents del Reial Mallorca. Jo, personalment estic molt content», afirmava ahir Ariel Ibagaza.

Un dels seus millors amics, el defensa Gustavo Siviero assegurava que «estic molt content, com tothom, supòs. Estic molt feliç i ja a l'espera que véngui. Nosaltres ja ho sabíem, només ho havia de confirmar ell mateix. Ens ho va comentar fa temps. Ens va dir que en tenia ganes, que s'enyorava del futbol, que s'estava plantejant tornar. Sabíem que ho faria. Se sentia molt estranyat d'aquest ambient que té moltes coses bones».

Per la seva banda el capità vermellenc Paco Soler deia ahir que «és una bona notícia per tothom, pels qui hem jugat amb ell i per la resta del futbol. Era un dels millors porters del món. Quan va venir aquí fa unes setmanes ja es veia que en tenia moltes ganes. Ja es veia que tard o d'hora ho diria, sobretot després de contractar un preparador físic per posar-se en forma. Jo crec que té molt de temps per posar-se en condicions, i ho farà aviat, té facilitat per fer-ho».

Un dels homes que es pot sentir més perjudicats amb la tornada de Roa al Mallorca és sense cap dubte el porter Leo Franco, que es podria veure relegat un cop més a la suplència després d'haver-se guanyat la titularitat aquesta temporada. Però Franco va ser sincer ahir i declarà que «estic molt alegre, per jo és una felicitat enorme. Tenc una estima molt gran cap a ell. Ho esperava, ja sabia que només era qüestió de temps, ja quan va venir pel febrer estava en sí i un no. Va venir per convèncer-se. Hem de gaudir ara de la seva tornada. Roa era l'amo de la porteria del Mallorca i ho continua sent. Som molt sincer. Estic molt content. Ha estat un mestre per mi com a porter i com a persona. Me va ensenyar que amb feina s'aconsegueix tot. Em va dir que els que parlen massa no aconsegueixen res. Esper que continuï ensenyant-me moltes coses com abans».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris