cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Illingworth s'imposa a la segona etapa

El rus Vladimir Karpets succeeix el seu company Markov com a líder de la prova

El ciclista britànic Mattheu Illingworth es convertí en el guanyador de la segona etapa de la trenta-cinquena edició del Cinturó a Mallorca Internacional, que va veure com es produïa un canvi en el lideratge de la cursa, que passa a les mans del rus Vladimir Karpets. La segona etapa del Cinturó (primera en línia) no va decebre les expectatives, i la lluita per la victòria va ser molt competida, en part a causa d'un recorregut carregat de pujades i baixades que, afegit al fort vent regnant durant l'etapa, augmentà encara més la duresa de la jornada.

Quan es passà per segona vegada per la meta, hi va haver una escapada que semblava de consideració, ja que d'entre els deu homes escapats estava absent el líder de la competició, el rus del Lokophinx Alexei Markov. En canvi, el mallorquí Quique Riera sí que es ficà entre els fugats, i junts pedalejaren cap a la fi de la correguda. A aquest grup de deu escapats s'hi afegiren set més que obriren un forat cada vegada més important amb la resta del grup.

I així s'arribà als darrers metres de l'etapa, en què Mattheu Illingworth demostrà que era el més ràpid i s'emportà la victòria en la primera etapa en línia del Cinturó. En el mateix grup arribà Vladimir Karpets, que el dia anterior ja havia estat a gran nivell en quedar segon a l'etapa. Ahir tornà a complir i això li ha valgut el lideratge de la cursa. El ciclista del Lokophinx agafa el relleu del seu company Alexei Markov al capdavant de la classificació general.

També va ser força destacable l'actuació de Quique Riera, del C.C. Arenal, que entrà a menys d'un minut del vencedor i se situa en una meritòria novena plaça a la classificació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris