algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Gil presentarà un contrainforme

Per desmentir rotundament l'elaborat per l'administrador judicial

La defensa del batle de Marbella i expresident de l'Atlètic de Madrid, Jesús Gil, presentarà els pròxims dies un «contrainforme» com a resposta a l'emès per l'administrador judicial del conjunt madrileny, Luis Manuel Rubí, que «reflecteix una situació de fallida tècnica».

L'advocat de Gil, José María del Nido, que acudí ahir com a lletrat del primer tinent de batle de Marbella, Julián Muñoz, per una querella presentada contra ell per la Delegació de Govern de Ceuta, explicà als periodistes que es presentarà un «contrainforme» realitzat per dues empreses auditores «de reconegut prestigi».

El document s'entregarà en els cinc dies habilitats pel magistrat de l'Audiència Nacional Manuel García Castelló per a la presentació de les al·legacions, les quals acompanyarà el «contrainforme».

Per a Del Nido, l'informe de Rubí és un «cúmul d'opinions subjectives i judicis de valor que l'administrador emet sense constatació», i postil·là que s'han «manipulat i alterat les mateixes auditories realitzades». «Esperem que aquest informe fet per tècnics que vertaderament manegen els sistemes de comptabilitat d'aquest Estat tengui la informació que el jutge requereix per conèixer la situació actual de l'Atlètic de Madrid».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris