algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Allò que havia de ser i no ha estat

Vázquez no ha pogut posar en joc l'onze ideal que tenia en ment quan arribà a Mallorca

Fernando Vázquez s'ha trobat amb dificultats per aconseguir un equip ideal, el seu equip ideal. De fet, per començar, la davantera que ell volia com a titular (Biagini i Quinteros), estan idènticament lesionats i no han estat a disposició de l'entrenador gallec en tota la temporada. Vázquez manifestà només d'arribar a Mallorca que estava content amb la plantilla que s'havia trobat, ja que era pràcticament la mateixa que havia triomfat la temporada passada, amb algunes excepcions.

Però la columna vertebral sobre la qual pensava articular el seu equip es va esfondrar des de bon començament. En primer lloc, la línia atacant no va ser la inicialment prevista. Biagini començà la temporada lesionat al pubis, es recuperà per un parell de jornades i tornà a recaure. Acabarà la temporada igual com la va començar, lesionat. I Quinteros, primerament, no es trobà en la millor forma, ni amb l'olfacte de gol afinat. I quan començava a trobar-se en condicions, es lesionà al pubis. I així estarà fins el final de temporada.

Una altra de les modificacions que ha hagut de fer Vázquez es troba en l'acompanyant d'Engonga al migcamp. La seva primera intenció era col·locar-hi Ibagaza, un jugador que valorava especialment per la seva qualitat. En veure que no rutllava, decidí optar per un doble pivot, i hi col·locà Serrizuela, però l'argentí tampoc no ha funcionat. Finalment, ha estat Chichi Soler qui s'ha fet l'amo d'aquest lloc, si bé sempre que ha pogut, Vázquez ha intentat donar oportunitats a Ibagaza, que aquest ha tudat repetidament.

La porteria també ha patit canvis en relació al que havia de ser i el que ha estat. Burgos n'havia de ser el titular, i ho va ser (...i ho va fer prou bé) fins que el sancionaren amb 11 partits. Leo Franco agafà la seva oportunitat i Fernando Vázquez ara no té cap dubte sobre qui ha de ser l'inquilí de la seva porteria.

Finalment, l'entrenador mallorquinista va trobar el seu onze, però múltiples impediments es creuaren en el seu camí: lesions (Miquel Soler, Stankovic, ...), sancions, cites amb seleccions (Lauren, Eto'o), cansament per acumulació de partits,... En resum, que Fernando Vázquez gairabé mai no ha pogut posar en joc els homes ni les idees que volia quan arribà a Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris