algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Lester Tattersall i Pere Mascaró, líders a Preferent

Santi Andreu encapçala la classificació en solitari a Primera

Pere Mascaró i Lester Tattersall guanyaren Antoni Pont i Joan Planas respectivament i encapçalen ara la classificació de Preferent. A la propera ronda, Mascaró s'enfrontarà a Alejandro Martínez, mentre que Tattersall s'enfrontarà a Antonio Romero.

Santi Andreu va fer taules amb Gabriel Pons, però continua líder a Primera. Guillem Manresa guanyà Félix Borrego i ocupa ara la tercera posició igualat amb Pons, que és segon. A la setena ronda s'enfrontaran Santi Andreu i Guillem Manresa, mentre que Xavier March rivalitzarà amb Gabriel Pons. S'ha d'assenyalar que en els llocs de descens, a més a més del retirat Jaume Simonet, es troben Andreu Cañellas, Pedro Ramon i Ramon Alenyar.

A Segona, Justo Sánchez, líder en solitari, s'imposà a Francisco Ducros i Juan Simón guanyà José Carlos Fraga. A la propera ronda, Sánchez s'enfrontarà a Alberto Díaz i Juan Simó ho farà a José F. De Haro.

A Tercera, Monserrate Munar tornà a guanyar i és l'únic jugador que ha comptabilitzat totes les partides disputades com a triomfs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris