algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

Burgos: «Em penedesc del que vaig fer»

El porter argentí demanà disculpes públicament a Manolo Serrano i a la seva família

Germán Burgos era ahir el centre d'atenció, més que mai, del món futbolístic espanyol, després que el Comitè de Competició el sancionàs amb l'espectacular xifra d'onze partits. El gran protagonista del dia, a desgrat seu, dirigí les primeres paraules relacionades amb l'espinós tema una vegada coneguda la sanció, si bé tornà a mostrar la seva poca predisposició a xerrar d'un «cas» que, òbviament, l'ha afectat.

Burgos no havia volgut parlar d'aquest tema fins ahir «perquè no volia mesclar les coses amb l'importantíssim partit de l'Ajax. He tractat d'evadir mentalment el tema fins al partit». El jugador argentí començà demanant disculpes al principal afectat, Manolo Serrano: «Vull demanar disculpes públicament a Manolo i a la seva família, que a ben segur ha patit tant com ho ha fet la meva. Em penedesc del que vaig fer i deman disculpes».

El porter argentí, una vegada realitzada la preceptiva disculpa amb la persona que patí el seu puny, no volgué aclarir quin va ser el motiu per actuar d'una manera tan violenta. Segons les al·legacions presentades pel Reial Mallorca, la causa de la violenta reacció de Burgos varen ser els insults llançats per Serrano. El jugador mallorquinista no entrà en el tema: «No vull parlar de com va succeir la història. Els insults o els que em digués m'ho qued per mi. Ara ja queda oblidat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris